Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ABR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ABR. Als je het bestand wilt openen ABR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ABR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Brush Format Adobe Systems

Wat is een bestand ABR?

Bevat een verzameling of borstels die kunnen worden gebruikt door het Brush-gereedschap in Adobe Photoshop. Bevat vorm, textuur, dynamiek en andere gegevens voor elke kwaststijl.

Photoshop-borstels worden standaard opgeslagen in de map "Adobe Photoshop / Presets / Brushes". Ze kunnen worden opgeslagen en geladen via het dropdown menu in het palet Brushes.

Hoe een bestand openen ABR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ABR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ABR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ABR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ABR openen

Andere problemen met een bestand ABR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ABR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ABR:

  • het gekozen bestand ABR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ABR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ABR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand