Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ABS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ABS. Als je het bestand wilt openen ABS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ABS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Absolute Database Single-file Database Format ComponentAce

Wat is een bestand ABS?

Database bestand gemaakt door Absolute Database, een database engine voor de Delphi software development IDE. Beveiligt gegevens in een gestructureerd, relationeel formaat en ondersteunt versleuteling en in-geheugen prestaties. Gebruikt door software ontwikkelaars voor het opslaan van gegevens met hun applicaties.

Absolute Database wordt gebruikt als alternatief voor de Borland Database Engine (BDE).

Hoe een bestand openen ABS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ABS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ABS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ABS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ABS openen

Andere problemen met een bestand ABS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ABS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ABS:

  • het gekozen bestand ABS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ABS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ABS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ABS
ABS naar PDFABS naar JPG