Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ABW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ABW. Als je het bestand wilt openen ABW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ABW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AbiWord Document Format AbiSource

Wat is een bestand ABW?

Wordverwerkingsdocument gemaakt met AbiWord, een gratis tekstverwerker ontwikkeld door de AbiSource-gemeenschap. Ondersteunt rijke tekst opmaak, geavanceerde document layouts, afbeeldingen, tabellen, lijsten en voetnoten.

Hoe een bestand openen ABW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ABW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ABW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ABW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ABW openen

Andere problemen met een bestand ABW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ABW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ABW:

  • het gekozen bestand ABW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ABW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ABW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ABW
ABW naar DOCABW naar DOCMABW naar DOCXABW naar DOTABW naar DOTMABW naar DOTXABW naar KWDABW naar ODTABW naar PDF