Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ABY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ABY. Als je het bestand wilt openen ABY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ABY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AOL Directory Format AOL

Wat is een bestand ABY?

Bestand aangemaakt door AOL, een programma dat als portaal naar het internet wordt gebruikt. Bevat adresboekinvoer opgeslagen in een eigen formaat. Gebruikt om online adresboekinformatie op een lokale computer op te slaan en te synchroniseren.

ABY-bestanden worden genoemd met de conventie [AOLUSERNAME] .Aby. Ze kunnen worden hersteld en geconverteerd naar andere adresboek en e-mailformaten via ePreserver.

Hoe een bestand openen ABY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ABY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ABY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ABY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ABY openen

Andere problemen met een bestand ABY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ABY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ABY:

  • het gekozen bestand ABY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ABY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ABY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand