Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AC$ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AC$. Als je het bestand wilt openen AC$, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AC$

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Undo Info Format Autodesk

Wat is een bestand AC$?

Tijdelijke bestand gegenereerd door AutoCAD, een 2D / 3D tekening en design programma. Bevat informatie die wordt gebruikt door verschillende opdrachten, waaronder "UNDO" en "HIDDEN LINES."

AC $ bestanden bevatten geen tekengegevens en bestaan ​​alleen wanneer AutoCAD geopend is. Ze worden automatisch verwijderd wanneer het programma is gesloten.

Hoe een bestand openen AC$?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AC$ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AC$ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AC$ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AC$ openen

Andere problemen met een bestand AC$

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AC$ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AC$:

  • het gekozen bestand AC$ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AC$ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AC$ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand