Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AC3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AC3. Als je het bestand wilt openen AC3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AC3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dolby Digital Sound Format N/A

Wat is een bestand AC3?

Audio-bestand opgeslagen in de audio-indeling AC-3 (Dolby Digital). Kan maximaal zes kanalen audio bevatten (DD 5.1 surround geluid met subwoofer uitgang). Gebruik verliescompressie en wordt vaak gebruikt als formaat voor dvd's, bioscopen en spelcomputers.

Hoe een bestand openen AC3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AC3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AC3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AC3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AC3 openen

Andere problemen met een bestand AC3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AC3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AC3:

  • het gekozen bestand AC3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AC3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AC3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AC3
AC3 naar WMAAC3 naar AACAC3 naar AMRAC3 naar FLACAC3 naar M4AAC3 naar MP3