Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACA. Als je het bestand wilt openen ACA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Agent Character Format Microsoft

Wat is een bestand ACA?

Animatiebestand gemaakt voor Microsoft Agent, een interactieve karakter animatie technologie ontwikkeld door Microsoft. Bevat animatiegegevens die definiëren hoe het teken beweegt en spreekt. Opgeslagen samen met een bijbehorend .ACF-bestand, dat de karaktergegevens bevat.

Microsoft Agent is gestaakt met de release van Windows 7.

Hoe een bestand openen ACA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACA openen

Andere problemen met een bestand ACA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACA:

  • het gekozen bestand ACA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand