Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACC. Als je het bestand wilt openen ACC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DR DOS - ViewMax Format FKJ Software

Wat is een bestand ACC?

Bevat financiële account informatie voor Graphic Accounts, een programma voor het creëren van een handhaving van persoonlijke budgetten. Kan gegevens bevatten voor één of meerdere bankrekeningen.

ACC-bestanden kunnen worden geopend samen met een bijbehorend budget (.BGT) bestand.

Hoe een bestand openen ACC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACC openen

Andere problemen met een bestand ACC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACC:

  • het gekozen bestand ACC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand