Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACCDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACCDB. Als je het bestand wilt openen ACCDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACCDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access 2007/2010 Database Format Microsoft

Wat is een bestand ACCDB?

Een ACCDB bestand is een database gemaakt met Microsoft Access 2007 of later. Het bevat meestal gegevens die zijn georganiseerd in tabellen en velden. ACCDB-bestanden kunnen ook aangepaste formulieren, SQL-query's en andere gegevens bevatten.

ACCDB-bestanden lijken op .MDB-bestanden die in eerdere versies van Access zijn gebruikt, maar ondersteunen extra functionaliteit. Sommige verbeteringen omvatten de mogelijkheid om bijlagen en andere binaire gegevens, multi-valued field support, database encryptie en integratie met MS Outlook en SharePoint op te slaan.

Hoe een bestand openen ACCDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACCDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACCDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACCDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACCDB openen

Andere problemen met een bestand ACCDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACCDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACCDB:

  • het gekozen bestand ACCDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACCDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACCDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ACCDB
ACCDB naar MDBACCDB naar CSVACCDB naar XLS