Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACCDE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACCDE. Als je het bestand wilt openen ACCDE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACCDE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access 2007/2010 Compiled Execute Only Format Microsoft

Wat is een bestand ACCDE?

Database bestand gemaakt door Microsoft Access, een desktop relationele database programma. Beveiligt een "vergrendelde" versie van een .ACCDB bestand zodat alle VBA-code (Visual Basic for Applications) opgeslagen is in een samengesteld formaat en niet zichtbaar of bewerkbaar is. Hiermee kan de aangepaste databasecode worden beveiligd.

Andere functies die niet in een ACCDE-database kunnen worden uitgevoerd, zijn onder andere formulieren, rapporten en modules te wijzigen.

ACCDE-bestanden worden gebruikt in plaats van .MDE-bestanden, die worden gebruikt door oudere versies van Access.

Hoe een bestand openen ACCDE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACCDE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACCDE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACCDE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACCDE openen

Andere problemen met een bestand ACCDE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACCDE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACCDE:

  • het gekozen bestand ACCDE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACCDE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACCDE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand