Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACCDR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACCDR. Als je het bestand wilt openen ACCDR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACCDR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access 2007/2010 Runtime Mode Database Format Microsoft

Wat is een bestand ACCDR?

"Locked-down" database bestand gemaakt door de Microsoft Access relational database software. Biedt een .ACCDB-database op, behalve als de extensie hernoemd is naar ".Accdr." laat de database open en draaien in een alleen-lezen modus, zodat er geen wijzigingen aan de database worden aangebracht.

Als u een ACCDB-database wilt gebruiken in de alleen-lezen modus, moet u de bestandsextensie opnieuw wijzigen in ".Accdr" en open het dan. Als u de database wilt herstellen in zijn oorspronkelijke lees-schrijfformaat, moet u de extensie terugzetten naar ".Accdb."

Hoe een bestand openen ACCDR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACCDR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACCDR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACCDR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACCDR openen

Andere problemen met een bestand ACCDR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACCDR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACCDR:

  • het gekozen bestand ACCDR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACCDR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACCDR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ACCDR
ACCDR naar ACCDB