Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACCDT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACCDT. Als je het bestand wilt openen ACCDT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACCDT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access 2007/2010 Database Template Format Microsoft

Wat is een bestand ACCDT?

Sjabloon database bestand gemaakt door Microsoft Access, een desktop relationeel database management systeem (RDMBS). Bevat vooraf gedefinieerde tabellen, gegevens, rapporten en andere database-elementen. Opgeslagen als een hiërarchie van XML- en tekstbestanden en gecomprimeerd met Zip-compressie.

ACCDT-bestanden worden gebruikt voor het maken van meerdere .ACCDB-databases vanaf hetzelfde startpunt. Ze kunnen ook nuttig zijn voor het partitioneren van informatie tussen applicaties die op dezelfde manier gestructureerde gegevens gebruiken.

Hoe een bestand openen ACCDT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACCDT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACCDT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACCDT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACCDT openen

Andere problemen met een bestand ACCDT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACCDT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACCDT:

  • het gekozen bestand ACCDT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACCDT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACCDT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand