Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACCDW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACCDW. Als je het bestand wilt openen ACCDW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACCDW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Link Format Microsoft

Wat is een bestand ACCDW?

Link bestand gebruikt door Microsoft Access, een relationeel database programma voor desktop computers. Bevat koppelingsinformatie voor het downloaden van een Access-databasebestand (.ACCDB-bestand) van een Microsoft SharePoint-server. Hiermee kunnen gebruikers database-bestanden delen die op afstand worden gehost.

Nadat een ACCDW-bestand is geopend, wordt het doel ACCDB-bestand automatisch gedownload naar een lokaal exemplaar op de computer van de gebruiker.

Hoe een bestand openen ACCDW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACCDW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACCDW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACCDW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACCDW openen

Andere problemen met een bestand ACCDW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACCDW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACCDW:

  • het gekozen bestand ACCDW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACCDW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACCDW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand