Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACCFT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACCFT. Als je het bestand wilt openen ACCFT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACCFT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Template Format Microsoft

Wat is een bestand ACCFT?

Database bestand gebruikt door Microsoft Access, een desktop relationele database programma. Hiermee slaat u een sjabloon op voor een gegevenstype, dat een vooraf geconfigureerde set velden voor een database tabel opslaat. Kan gebruikt worden om dezelfde velden over meerdere tabellen opnieuw in te voegen.

Een voorbeeld van het gebruik van ACCFT-bestanden is wanneer u het adres van een persoon maakt. U kunt de velden en datatypes voor voornaam, achternaam, straat, stad, staat en postcode samen als een ACCFT-bestand opslaan en vervolgens opnieuw gebruiken op meerdere databasetabellen.

Hoe een bestand openen ACCFT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACCFT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACCFT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACCFT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACCFT openen

Andere problemen met een bestand ACCFT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACCFT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACCFT:

  • het gekozen bestand ACCFT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACCFT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACCFT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand