Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACCOUNTPICTURE-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACCOUNTPICTURE-MS. Als je het bestand wilt openen ACCOUNTPICTURE-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACCOUNTPICTURE-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows 8 Account Picture Format Microsoft

Wat is een bestand ACCOUNTPICTURE-MS?

Bestand dat wordt gebruikt door het Windows 8 besturingssysteem. Hiermee slaat u de accountfoto van de gebruiker op, dat is de afbeelding die verschijnt in het startscherm van Windows 8 in de rechterbovenhoek. Vaak bevat een foto van de persoon die is gevangen met de webcam van de computer.

In Windows 8 kunt u uw accountfoto wijzigen door op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van het startscherm te klikken en vervolgens 'Verander accountfoto' in het vervolgkeuzemenu te selecteren. Vanuit het venster Personaliseren dat verschijnt, kunt u een afbeeldingbestand kiezen door op de knop Bladeren te klikken of u kunt een foto maken met uw webcam door de optie Camera te selecteren.

ACCOUNTPICTURE-MS-bestanden worden opgeslagen in een eigen formaat en kunnen niet worden bekeken met een standaard beeldweergave. Ze bevinden zich in de volgende directory:

C: Users [user] AppDataRoamingMicrosoftWindowsAccountPictures

Tijdens de Windows 8-beta gebruikt Microsoft de extensie .USERTILE-MS voor accountfoto's. Deze bestanden werden aangeduid als "gebruikers tegels." Microsoft heeft echter de term "account picture" voor de definitieve versie van Windows 8 aangenomen.

Hoe een bestand openen ACCOUNTPICTURE-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACCOUNTPICTURE-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACCOUNTPICTURE-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACCOUNTPICTURE-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACCOUNTPICTURE-MS openen

Andere problemen met een bestand ACCOUNTPICTURE-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACCOUNTPICTURE-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACCOUNTPICTURE-MS:

  • het gekozen bestand ACCOUNTPICTURE-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACCOUNTPICTURE-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACCOUNTPICTURE-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand