Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACD. Als je het bestand wilt openen ACD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sonic Foundry ACID Audio Format Sony

Wat is een bestand ACD?

Project gemaakt met MAGIX ACID, een audio productie programma. Bevat audio tracks en verwijzingen naar loops en andere audiobestanden die door het project worden gebruikt. Kan ook effecten, volume en pan aanpassingen bevatten, en andere instellingen die binnen het project zijn opgeslagen.

ACID en Sound Forge Pro werden oorspronkelijk ontwikkeld door Sonic Foundry, dan eigendom van Sony, maar worden nu ontwikkeld door MAGIX.

Hoe een bestand openen ACD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACD openen

Andere problemen met een bestand ACD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACD:

  • het gekozen bestand ACD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand