Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACD-ZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACD-ZIP. Als je het bestand wilt openen ACD-ZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACD-ZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony ACID Compressed Project Format Sony

Wat is een bestand ACD-ZIP?

Audio project gemaakt door Sony ACID Xpress, MAGIX ACID Music Studio of MAGIX ACID Pro. Opgeslagen in een .ZIP-formaat en bevat een .ACD-projectbestand, evenals de audio-compilatie-audiobestanden. Afwijkt van een ACD-bestand, dat alleen verwijzingen naar de audiobestanden opslaat.

ACD-ZIP-bestanden worden gebruikt voor het opslaan en laden van geluidsprojecten en alle bijbehorende vermogensbestanden. Aangezien ze in een zip-formaat zijn opgeslagen, kunt u de gecomprimeerde bestanden handmatig bekijken door de extensie te renoemen naar ".Zip" en het bestand te openen met een zip-hulpprogramma.

ACID Music Studio en Pro werden ontwikkeld door Sony, maar werden in 2016 door MAGIX verworven.

Hoe een bestand openen ACD-ZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACD-ZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACD-ZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACD-ZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACD-ZIP openen

Andere problemen met een bestand ACD-ZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACD-ZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACD-ZIP:

  • het gekozen bestand ACD-ZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACD-ZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACD-ZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand