Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACFM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACFM. Als je het bestand wilt openen ACFM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACFM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Composite Font Metrics Format Adobe Systems

Wat is een bestand ACFM?

Definieert de structuur van een composiet lettertype programma. Hiermee geeft u de globale statistieken van het lettertypeprogramma en de statistieken van de bijbehorende lettertypeprogramma's op. Metrics van individuele karakters in het fontprogramma worden beschreven in het bijbehorende .AFM-bestand.

ACFM-bestanden specificeren ook de statistieken voor origineel composiet lettertype (OCF) lettertypes.

Hoe een bestand openen ACFM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACFM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACFM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACFM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACFM openen

Andere problemen met een bestand ACFM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACFM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACFM:

  • het gekozen bestand ACFM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACFM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACFM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand