Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACL. Als je het bestand wilt openen ACL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Automatic Correction List Microsoft

Wat is een bestand ACL?

Hiermee slaat u een lijst van correcties op die worden gebruikt in de functie AutoCorrectie in Microsoft Office-programma's. Gebruikt voor het automatisch corrigeren van grammatica en spelfouten. AutoCorrectielijsten kunnen worden aangepast in Microsoft Office-programma's en zijn niet bedoeld om handmatig bewerkt te worden.

Normaal gesproken wordt één globale lijst automatisch gecorrigeerd per taal voor elke gebruiker gemaakt. Wijzigingen in een Office-programma hebben betrekking op alle andere Office-toepassingen.

Hoe een bestand openen ACL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACL openen

Andere problemen met een bestand ACL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACL:

  • het gekozen bestand ACL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand