Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACM. Als je het bestand wilt openen ACM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ACM Compressed Sound Format BioWare

Wat is een bestand ACM?

Gecomprimeerd audiobestand dat wordt gebruikt door Interplay videospelletjes, zoals Baldur's Gate en Fallout. Bevat gecomprimeerde audio opgeslagen in een eigen formaat. Kan worden omgezet in andere audio-bestandstypen, zoals .WAV-bestanden.

Hoe een bestand openen ACM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACM openen

Andere problemen met een bestand ACM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACM:

  • het gekozen bestand ACM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand