Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACP. Als je het bestand wilt openen ACP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Alfresco Exported Repository Format Alfresco Software

Wat is een bestand ACP?

Bestand gebruikt door Alfresco, een open source Enterprise Content Management (ECM) softwarepakket. Bevat gegevens die worden geëxporteerd vanuit een Alfresco repository. Inclusief XML-metagegevensbestanden en de inhoudsbestanden, die documenten, webbestanden, afbeeldingen, records of enig ander type data kunnen zijn die door het Alfresco-repositorymodel worden ondersteund.

ACP-bestanden worden gebruikt voor het back-up van gegevens over de bewaarplaats en voor het overbrengen van gegevens tussen Alfresco repositories. Alle door Alfresco uitgevoerde gegevens kunnen door een andere opslagplaats worden geïmporteerd.

ACP-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP-formaat, hoewel ze de extensie ".Acp" hebben.

Hoe een bestand openen ACP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACP openen

Andere problemen met een bestand ACP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACP:

  • het gekozen bestand ACP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand