Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACSM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACSM. Als je het bestand wilt openen ACSM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACSM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Content Server Message Format Adobe Systems

Wat is een bestand ACSM?

Een ACSM-bestand is een berichtbestand dat door de Adobe Content Server wordt gedownload naar Adobe Digital Editions, een programma dat wordt gebruikt om eBooks te beheren en te lezen, evenals andere digitale publicaties. Het bevat gegevens om een ​​eBook te activeren en te downloaden, maar bevat niet het eBook zelf. ACSM-bestanden worden gebruikt om legale downloads te autoriseren en legale eBooks in digitale edities te lezen.

De meeste gebruikers van Digital Editions komen niet tegen een ACSM-bestand. Als u een ACSM-bestand vindt, betekent dit waarschijnlijk dat de download van uw boek is onderbroken. U kunt dubbelklikken op het ACSM-bestand om de download te hervatten en het bestand te openen in digitale edities. Het ACSM-bestand zal zich bevinden waar je browser gedownloade bestanden opslaat.

Zelfs als u een andere eReader-software heeft dan Digital Editions, zoals Kobo Desktop, ontvangt u mogelijk nog een ACSM-bestand bij het downloaden van een eBook. U moet echter Adobe Digital Editions installeren om het eBook te downloaden en dan kan het worden gelezen en overgezet naar uw eReader-apparaat.

Hoe een bestand openen ACSM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACSM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACSM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACSM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACSM openen

Andere problemen met een bestand ACSM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACSM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACSM:

  • het gekozen bestand ACSM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACSM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACSM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ACSM
ACSM naar PDFACSM naar EPUB