Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACT. Als je het bestand wilt openen ACT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop/Illustrator Color Table N/A

Wat is een bestand ACT?

Audio-formaat opgenomen door sommige voice recorders en MP3-spelers. Gecomprimeerd met behulp van Adaptive Differential Pulse Code Modulation.

Hoe een bestand openen ACT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACT openen

Andere problemen met een bestand ACT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACT:

  • het gekozen bestand ACT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand