Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACTM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACTM. Als je het bestand wilt openen ACTM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACTM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD Action Macro Format Autodesk

Wat is een bestand ACTM?

Macro bestand gemaakt door AutoCAD, een 2D en 3D ontwerp en engineering applicatie. Bevat een reeks acties die zijn opgenomen met de Action Recorder van AutoCAD. Kan opgeslagen command line-invoer opslaan alsook selecties uit werkbalken en menu's.

Met ACTM-bestanden kunnen gebruikers herhaalde taken automatiseren. Ze kunnen worden gedeeld met andere AutoCAD gebruikers.

Hoe een bestand openen ACTM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACTM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACTM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACTM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACTM openen

Andere problemen met een bestand ACTM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACTM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACTM:

  • het gekozen bestand ACTM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACTM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACTM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand