Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACTX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACTX. Als je het bestand wilt openen ACTX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACTX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DS Game Maker Action Description Format Invisionsoft

Wat is een bestand ACTX?

Bestand gebruikt door DS Game Maker, een programma waarmee ontwikkelaars spelletjes kunnen maken voor de Nintendo DS. Bevat een beschrijving voor een bijbehorend ACT-actiebestand. Wordt gebruikt voor het opslaan van verklaringen van aangepaste acties.

DS Game Maker bevat meerdere ACT- en ACTX-bestanden met de game-installatie.

Hoe een bestand openen ACTX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACTX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACTX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACTX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACTX openen

Andere problemen met een bestand ACTX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACTX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACTX:

  • het gekozen bestand ACTX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACTX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACTX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand