Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ACW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ACW. Als je het bestand wilt openen ACW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ACW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Accessibility Wizard Format Microsoft

Wat is een bestand ACW?

Instellingen bestand gemaakt door de Toegankelijkheidswizard, een onderdeel van Windows XP. Opslaan instellingen die het besturingssysteem aanpassen voor verschillende visie-, gehoor- of mobiliteitsbehoeften. Kan instellingen bevatten voor de vergrootglas, verteller, toetsenbord op het scherm en andere functies.

De wizard Toegankelijkheid is toegankelijk in Windows XP door Start & rarr te selecteren. Alle programma's & rarr. Accessoires & rarr. Toegankelijkheid & rarr. Toegankelijkheidswizard. Het kan ook worden gestart door Start & rarr te selecteren. Run, typ "accwiz" en klik vervolgens op "OK".

Hoe een bestand openen ACW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ACW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ACW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ACW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ACW openen

Andere problemen met een bestand ACW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ACW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ACW:

  • het gekozen bestand ACW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ACW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ACW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand