• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AD. Als je het bestand wilt openen AD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
After Dark Screen Saver Format Berkeley Systems

Wat is een bestand AD?

Screensaver uitgevoerd door het After Dark programma. Bewaart animaties die op het scherm worden weergegeven wanneer het systeem gedurende een bepaalde tijd niet actief is. Populaire After Dark screensavers zijn Flying Toasters en Bad Dog.

Hoe een bestand openen AD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AD openen

Andere problemen met een bestand AD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AD:

  • het gekozen bestand AD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand