Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADB. Als je het bestand wilt openen ADB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ability Database Database Format Alpha Software

Wat is een bestand ADB?

Bestand gebruikt door Alpha Five, een IDE waarmee gebruikers webapplicaties kunnen ontwikkelen. Bevat bestandsnamen voor alle tabellen en bibliotheken die deel uitmaken van de database. Opgehouden als onderdeel van een algemene database voor Alpha Five-ontwikkelaars.

ADB bestanden kunnen worden hergebruikt door andere Alpha Five programma's.

In 2013 werd Alpha Five Alpha Anywhere.

Hoe een bestand openen ADB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADB openen

Andere problemen met een bestand ADB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADB:

  • het gekozen bestand ADB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand