Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADC. Als je het bestand wilt openen ADC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lingvo Dictionary Format Steffen Gutmann

Wat is een bestand ADC?

Vier-bits kleurenbitmap grafisch gemaakt door ScanStudio, een algoritme dat kaarten oplevert van laser scans. Geeft geografische kaartinformatie op.

ADC-bestanden worden zelden gebruikt. Ze kunnen worden geopend door een aantal oudere ESRI- en SGSI GIS-softwareproducten.

Hoe een bestand openen ADC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADC openen

Andere problemen met een bestand ADC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADC:

  • het gekozen bestand ADC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand