Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADCP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADCP. Als je het bestand wilt openen ADCP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADCP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Device Centra Project Adobe Systems

Wat is een bestand ADCP?

Projectbestand gemaakt door Adobe Device Central, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van Flash-inhoud voor mobiele apparaten. Bevat een lijst met doelapparaten (eG, Sony Ericsson, Samsung, BlackBerry, LG, Nokia, enz.) En Flash-bestanden die worden gebruikt voor het implementeren van applicaties op de apparaten.

Met Adobe Device Central-projecten kunnen ontwikkelaars informatie consolideren over apparaten waarvoor ze Flash-content creëren.

Adobe Device Central is in 2012 gestaakt.

Hoe een bestand openen ADCP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADCP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADCP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADCP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADCP openen

Andere problemen met een bestand ADCP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADCP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADCP:

  • het gekozen bestand ADCP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADCP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADCP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand