Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADDIN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADDIN. Als je het bestand wilt openen ADDIN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADDIN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Addin Format Microsoft

Wat is een bestand ADDIN?

Add-in-definitiebestand aangemaakt door Microsoft Visual Studio, een Windows-softwareontwikkeling IDE. Gegenereerd automatisch wanneer een nieuw invoegproject wordt aangemaakt met behulp van de wizard Add-in. Bevat gegevens die worden gebruikt om de invoeggegevens te tonen wanneer u Visual Studio's Add-In Manager-component gebruikt.

ADDIN-bestanden zijn vereist om nieuwe invoegtoepassingen in de Add-In Manager te registreren. Ze worden meestal opgeslagen in de map die is gemaakt voor het invoegproject. ADDIN-bestanden worden opgeslagen met behulp van XML-opmaak.

Hoe een bestand openen ADDIN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADDIN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADDIN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADDIN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADDIN openen

Andere problemen met een bestand ADDIN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADDIN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADDIN:

  • het gekozen bestand ADDIN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADDIN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADDIN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand