Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADE. Als je het bestand wilt openen ADE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Compiled Project Format Microsoft

Wat is een bestand ADE?

Database project bestand gemaakt door Microsoft Access, een desktop database programma. Bevat alle gegevens die zijn opgeslagen in een .ADP-project, behalve dat de modules die zijn geschreven in de programmeertaal Visual Basic for Applications (VBA), worden samengesteld en de broncode is verwijderd.

ADE-bestanden worden ook gecomprimeerd, zodat ze de bestandsgrootte verminderen en de prestaties in Access optimaliseren. Zelfs bij de bestandskompressie en broncode compilatie gedragen alle databasecomponenten in een ADE-bestand op dezelfde manier als het bestaande ADP-projectbestand.

ADE-projecten helpen de eigen VBA-broncode te beschermen door de oorspronkelijke broncode die u wilt bekijken of bewerken, niet aan te passen.

Hoe een bestand openen ADE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADE openen

Andere problemen met een bestand ADE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADE:

  • het gekozen bestand ADE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand