Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADF. Als je het bestand wilt openen ADF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcView ARC/INFO Coverage Data Format ESRI

Hoe een bestand openen ADF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADF openen

Andere problemen met een bestand ADF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADF:

  • het gekozen bestand ADF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ADF
ADF naar TIFFADF naar BMPADF naar JPEGADF naar JPGADF naar PNGADF naar TIF