Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADI. Als je het bestand wilt openen ADI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Active@ Disk Image Format Active@ Data Recovery Software

Wat is een bestand ADI?

Schijfafbeelding gemaakt door Active @ Disk Image, een back-up en herstelprogramma. Kan een back-up van een vaste schijf, een mediaschijf of een ander extern opslagapparaat bevatten. Kan deel uitmaken van een splitarchief of een volledige backup.

ADI-bestanden kunnen worden gebruikt voor volledige systeembackups en herstellings, evenals back-ups voor gedeeltelijke bestandssystemen. Ze bewaren alleen de bezette sectoren van een schijf en gebruiken compressie, waardoor de grootte van de back-up wordt verminderd.

Active @ Disk Afbeeldingsnamen splitsen archieven met behulp van de backup naam gevolgd door het nummer in de volgorde. Bijvoorbeeld, een archief van twee bestanden voor "MyBackup" zou de bestanden MyBackup1.Adi en MyBackup2.Adi hebben.

Hoe een bestand openen ADI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADI openen

Andere problemen met een bestand ADI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADI:

  • het gekozen bestand ADI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand