Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADM. Als je het bestand wilt openen ADM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Administrator Policy Template Format N/A

Wat is een bestand ADM?

Sjabloon gebruikt door Microsoft Group Policies die beschrijft waar register-gebaseerde beleidsinstellingen in het register zijn opgeslagen. Definieert ook de gebruikersinterface die beheerders zien in de editor voor groepsbeleidobjecten bij het maken of wijzigen van groepsbeleidsobjecten (GPO's)

Hoe een bestand openen ADM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADM openen

Andere problemen met een bestand ADM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADM:

  • het gekozen bestand ADM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand