Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADN. Als je het bestand wilt openen ADN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Blank Project Template Microsoft

Wat is een bestand ADN?

Project sjabloon gebruikt door Microsoft Access, een desktop database en applicatie ontwikkelingssoftware. Hiermee slaat u een sjabloon op die wordt gebruikt voor het maken van .ADP projectbestanden. Kan informatie over de databaseverbinding en andere opstartinstellingen voor het project opslaan.

Hoe een bestand openen ADN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADN openen

Andere problemen met een bestand ADN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADN:

  • het gekozen bestand ADN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand