Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADOX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADOX. Als je het bestand wilt openen ADOX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADOX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ActivDox Document Format ActivDox

Wat is een bestand ADOX?

Document gebruikt door ActivDox, een mobiele document management oplossing voor tablets en werkstations. Beveiligt een interactief document en ondersteunt actieve inhoud en versiecontrole. Gedownload van een ActivDox-server en kan terugkoppelen naar de oorspronkelijke server om extra inhoud en functionaliteit te bieden.

ADOX-bestanden kunnen als alternatief worden gebruikt voor PDF's en e-boeken, die statische inhoud opslaan in plaats van dynamische, interactieve inhoud.

ActivDox ADoxReader is beëindigd.

Hoe een bestand openen ADOX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADOX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADOX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADOX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADOX openen

Andere problemen met een bestand ADOX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADOX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADOX:

  • het gekozen bestand ADOX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADOX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADOX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand