Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADP. Als je het bestand wilt openen ADP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Project Format Microsoft

Wat is een bestand ADP?

Toegang tot het projectbestand dat rechtstreeks verbindt met database tabellen en andere database objecten. Bevat geen werkelijke tabellen of query's, maar is rechtstreeks verbonden met een MSDE- of SQL Server-database, die de werkelijke tabellen en databaseschema's opslaat.

Hoe een bestand openen ADP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADP openen

Andere problemen met een bestand ADP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADP:

  • het gekozen bestand ADP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand