Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADPP. Als je het bestand wilt openen ADPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Device Central Package Profile Adobe Systems

Wat is een bestand ADPP?

Mobiel apparaatprofiel gemaakt door Adobe Device Central, een programma dat wordt gebruikt voor het implementeren van Flash-inhoud op mobiele apparaten. Hiermee worden informatie over een apparaat opgeslagen, zoals de geïnstalleerde Flash-versie, het schermformaat, de kleurdiepte en andere apparaatmogelijkheden.

Ontwikkelaars gebruiken apparaatprofielen voor het importeren en exporteren van informatie over doelapparaten waarvoor zij Flash games en andere toepassingen ontwikkelen.

Adobe Device Central is in 2012 gestaakt.

Hoe een bestand openen ADPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADPP openen

Andere problemen met een bestand ADPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADPP:

  • het gekozen bestand ADPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand