Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADS. Als je het bestand wilt openen ADS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ada Package Specification N/A

Wat is een bestand ADS?

Pakket specificatie of "spec bestand" voor een Ada programmering project. Bevat definities en verklaringen die worden verwezen door een Ada-lichaam (.ADB) bestand. Gewoonlijk heeft dezelfde bestandsnaam als het bijbehorende ADB-bestand, behalve voor de extensie.

Hoe een bestand openen ADS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADS openen

Andere problemen met een bestand ADS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADS:

  • het gekozen bestand ADS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand