Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADT. Als je het bestand wilt openen ADT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lingvo Dictionary Format Sage Software

Wat is een bestand ADT?

Sjabloon voor het maken van een nieuw tekstverwerkingsdocument in ACT! Contact management software. Wordt gebruikt voor het maken van meerdere documenten met een vergelijkbare indeling.

ADT-bestanden kunnen worden gemaakt met een tekstverwerker van derden, zoals Microsoft Word, die samenwerkt met ACT !. De standaard locatie voor het opslaan van ADT-bestanden is "C: Program FilesACTTemplates."

Sage ACT! Werd de Swiftpage Act! In 2013.

Hoe een bestand openen ADT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADT openen

Andere problemen met een bestand ADT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADT:

  • het gekozen bestand ADT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand