Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADTS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADTS. Als je het bestand wilt openen ADTS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADTS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audio Data Transport Stream N/A

Wat is een bestand ADTS?

Audio-bestand dat is gemaakt in de audio-data-transportstroom (ADTS) -formaat. Hiermee worden een aantal audio frames opgeslagen, die elk een segment bevatten van de totale audio data die moet worden vervoerd. Vaak gebruikt voor streaming. AAC audio op het internet.

Hoe een bestand openen ADTS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADTS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADTS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADTS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADTS openen

Andere problemen met een bestand ADTS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADTS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADTS:

  • het gekozen bestand ADTS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADTS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADTS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand