Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADU. Als je het bestand wilt openen ADU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dictionary Format Addictive Software

Wat is een bestand ADU?

Bestand gegenereerd door Addict, een tool waarmee spellcontrole mogelijkheden worden toegevoegd aan applicaties. Bevat een gebruikers woordenboek voor het doelprogramma. Gebruikt door verschillende applicaties voor zowel spellingcontrole als thesaurus mogelijkheden.

Als er meerdere gebruikersaccounts op een computer zijn, kunnen er meerdere ADU-gebruikers woordenboekbestanden zijn, één per gebruiker. Daarnaast hebben soms programma's een standaard spell check ADU bestand genaamd autocorrect.Adu, die wordt gebruikt voor het corrigeren van de woordspelling als de gebruiker typen.

De addict-add-on ondersteunt Delphi, C ++ Builder, Turbo Delphi en Turbo C ++ ontwikkelomgevingen.

Hoe een bestand openen ADU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADU openen

Andere problemen met een bestand ADU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADU:

  • het gekozen bestand ADU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand