Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADV. Als je het bestand wilt openen ADV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nortek Acoustic Doppler Velocimeter Format Nortek

Wat is een bestand ADV?

Gegevensbestand dat de Akoestische Doppler Velocimeter (ADV) gegevens opslaat, die gebruikt wordt om snelheidsmetingen van water, deeltjes en andere materie vast te leggen. Gebruikt in wetenschappelijk onderzoek om snelle huidige schommelingen in de oceaan of in het laboratorium te bestuderen.

Nortek WinADV is gestaakt en is niet meer beschikbaar.

Hoe een bestand openen ADV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADV openen

Andere problemen met een bestand ADV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADV:

  • het gekozen bestand ADV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand