Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ADVS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ADVS. Als je het bestand wilt openen ADVS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ADVS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Device Central Format Adobe Systems

Wat is een bestand ADVS?

Gegevensbestand aangemaakt door Adobe Device Central, een programma dat wordt gebruikt voor het testen en implementeren van Flash-inhoud op mobiele apparaten. Hiermee worden informatie opgeslagen over een groep mobiele apparaten (telefoons, tablets, enz.) Die gericht zijn op het implementeren van Flash applicaties. Kan worden gedeeld tussen een team van ontwikkelaars.

Adobe Device Central is in 2012 gestaakt.

Hoe een bestand openen ADVS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ADVS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ADVS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ADVS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ADVS openen

Andere problemen met een bestand ADVS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ADVS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ADVS:

  • het gekozen bestand ADVS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ADVS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ADVS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand