Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AEA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AEA. Als je het bestand wilt openen AEA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AEA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ae Timer Alarm Document Format Google

Wat is een bestand AEA?

Backup-archief gemaakt door Google AdWords Editor, een applicatie die gebruikt wordt om informatie voor Google AdWords-advertentiecampagnes te beheren. Bevat de advertentiegegevens voor de campagne. Gebruikt voor het maken van volledige of gedeeltelijke back-ups.

AEA-bestanden kunnen gegevens opslaan voor een volledig account of selecteer Advertentiegroepen en campagnes. U kunt één van deze opties exporteren door File & rarr te selecteren. Export Backup (AEA) en kies vervolgens een van de submenu items.

AEA-bestanden worden ook gebruikt door Google Translator Toolkit, een browser gebaseerde applicatie die de advertentiecampagne informatie automatisch kan vertalen naar andere talen.

Hoe een bestand openen AEA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AEA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AEA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AEA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AEA openen

Andere problemen met een bestand AEA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AEA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AEA:

  • het gekozen bestand AEA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AEA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AEA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand