Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AEC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AEC. Als je het bestand wilt openen AEC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AEC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DataCAD Drawing Format MAXON

Wat is een bestand AEC?

Bestand uitgevoerd door Cinema 4D, een programma dat wordt gebruikt voor videoproductie. Opslaan van een gelewerde video in een formaat dat kan worden geïmporteerd in Adobe After Effects, maar alleen als de juiste plug-in is geïnstalleerd voor After Effects. Gebruikt voor het overbrengen van videoprojecten van Cinema 4D naar After Effects.

Als uw versie van After Effects geen AEC-bestand correct invoert, controleer dan of u de laatste AEC-import-plug-in hebt geïnstalleerd.

Hoe een bestand openen AEC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AEC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AEC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AEC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AEC openen

Andere problemen met een bestand AEC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AEC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AEC:

  • het gekozen bestand AEC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AEC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AEC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand