Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AEP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AEP. Als je het bestand wilt openen AEP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AEP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe After Effects Project Format Adobe Systems

Wat is een bestand AEP?

Een AEP-bestand is een videobewerkingsproject dat is gemaakt met Adobe After Effects. Het bevat een videosamenstelling die audio, afbeeldingen en videoclips bevat, een tijdlijn en verschillende effecten die op de film kunnen worden toegepast. AEP-bestanden worden gebruikt voor het maken van professionele videoproducties van professionele kwaliteit.

Het AEP-bestand is een van de twee bestandstypen die worden gebruikt om videobewerkingprojecten op te slaan in After Effects. Het hoofdformaat is het AEP-bestand, dat in binair formaat is opgeslagen. De andere formaat projecten kunnen worden opgeslagen in is het. AEPX bestand, dat is een tekst-based XML project bestand.

After Effects kunnen projecten worden opgeslagen als sjablonen. Eén bestandstype dat templates gebruikt wordt, is het .AET-binairproject en het .AETX XML-project.

Als u een After Effects-project wilt maken, selecteert u Bestand & rarr. Nieuw & rarr. Nieuw project en klik vervolgens op Bestand & rarr. Opslaan of opslaan als & rarr. Opslaan als....

Om een ​​After Effects-project te openen, selecteer Bestand & rarr. Open project....

Hoe een bestand openen AEP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AEP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AEP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AEP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AEP openen

Andere problemen met een bestand AEP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AEP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AEP:

  • het gekozen bestand AEP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AEP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AEP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies AEP
AEP naar JPGAEP naar BMPAEP naar JPEGAEP naar PNGAEP naar TIFAEP naar TIFF