Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AEPKEY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AEPKEY. Als je het bestand wilt openen AEPKEY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AEPKEY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Advanced Encryption Package Key Format InterCrypto

Wat is een bestand AEPKEY?

Bestand aangemaakt door Advanced Encryption Package (AEP), een programma dat wordt gebruikt voor het beveiligen van bestanden voor opslag en overdracht. Mag een publieke of privé-sleutel opslaan die door de software is gemaakt. Gegenereerd door het venster PKI Keys Manager, die geopend kan worden door Tools & rarr te selecteren. RSA Key Generator ....

Wanneer u een openbaar en privé sleutel pair in AEP maakt, creëert de software bestanden met de volgende namen, ervan uitgaande dat u ervoor gekozen hebt om uw sleutel als "mykey" te noemen en 1024-bit encryptie gebruikt:

mykey_1024bit_private.Aepkey

mykey_1024bit_public.Aepkey

Openbare en prive-sleutels maken het mogelijk om bestanden te coderen, zodat alleen de aanvullende sleutel het bestand kan decoderen. Als u bijvoorbeeld privé sleutel A en publieke sleutel B als aanvullende toetsen maakt, kan alleen publieke sleutel B bestanden die gecodeerd zijn met privé sleutel A, decoderen. Dit helpt de identiteit van de afzender van het bestand te verifiëren en de verdeling te beperken tot de entiteiten die de passende toetsen.

Gecodeerde bestanden die zijn gemaakt door Advanced Encryption Package, gebruiken de .AEP-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen AEPKEY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AEPKEY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AEPKEY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AEPKEY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AEPKEY openen

Andere problemen met een bestand AEPKEY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AEPKEY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AEPKEY:

  • het gekozen bestand AEPKEY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AEPKEY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AEPKEY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand