Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AEPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AEPX. Als je het bestand wilt openen AEPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AEPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe After Effects XML Project Format Adobe Systems

Wat is een bestand AEPX?

Een AEPX-bestand is een projectbestand dat is gemaakt door Adobe After Effects, een videobewerkingsprogramma. Het bevat een videosamenstelling, die verwijzingen bevat naar videobestanden, bewegende grafische instellingen en visuele effecten. AEPX-bestanden worden gebruikt voor het maken van professionele videoproducties van professionele kwaliteit.

Het AEPX-bestand is een van de twee bestandstypen die worden gebruikt om videobewerkingprojecten op te slaan in After Effects. Het hoofdformaat is het .AEP-bestand, dat in binair formaat is opgeslagen. Het andere formaat dat een project kan worden opgeslagen is het AEPX-bestand, dat is een XML-projectbestand op basis van een tekst.

Na-effecten kunnen projecten ook als sjablonen worden opgeslagen. Één bestandstype dat templates gebruikt wordt, is het .AET-binairproject en de andere is .AETX XML-project.

Als u een After Effects-project wilt maken, selecteert u Bestand & rarr. Nieuw & rarr. Nieuw project en klik vervolgens op Bestand & rarr. Een kopie als XML opslaan.

Om een ​​After Effects-project te openen, selecteer Bestand & rarr. Open project....

Hoe een bestand openen AEPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AEPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AEPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AEPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AEPX openen

Andere problemen met een bestand AEPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AEPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AEPX:

  • het gekozen bestand AEPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AEPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AEPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand